לבשל את הספר: עוגת רול בטטה
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, מלח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: עוגת בטטה עם Streusel פקאן, לבשל את הספר: וואפלים בטטה, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה:מחממים את התנור ל 375°. קו מחבת רול ג ' לי עם נייר שעווה. לרסס את נייר שעווה עם ספריי ירקות nonstick.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על גבוה במשך כ 3 דקות או עד מקציף.
מוסיף את הסוכר, מיץ לימון, בטטה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הבטטה ומכים במהירות נמוכה עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת רול ג ' לי להתפשט באופן שווה.
אופים במשך כ 15 דקות עד שנעשה.
מערבבים את גבינת השמנת, חמאה, סוכר ממתקים, ווניל בקערה בינונית, מכה עד חלקה.
מוסיפים את האננס כתוש ומערבבים ביד עד מעורבב.
כדי לסיים את העוגה: מיד להסיר את העוגה מהמחבת על ידי היפוך על מגבת תה זרועים סוכר של ממתקים.
להתגלגל לתוך גליל, משאיר את נייר שעווה על העוגה. Unroll, להסיר את הנייר שעווה, ולהפיץ עם מילוי. מיד אסוף מחדש את העוגה.
בואו להתקרר לחלוטין להכניס למקרר במשך כשעה לפני ההגשה. פרוסה כאשר מוכן לשרת.