מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, מלח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: עוגת בטטה עם Streusel פקאן, לבשל את הספר: וואפלים בטטה, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה:מחממים את התנור ל 375°. קו מחבת רול ג ' לי עם נייר שעווה. לרסס את נייר שעווה עם ספריי ירקות nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על גבוה במשך כ 3 דקות או עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הסוכר, מיץ לימון, בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הבטטה ומכים במהירות נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
7
יוצקים את הבלילה למחבת רול ג ' לי להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים במשך כ 15 דקות עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את גבינת השמנת, חמאה, סוכר ממתקים, ווניל בקערה בינונית, מכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את האננס כתוש ומערבבים ביד עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
3
כדי לסיים את העוגה: מיד להסיר את העוגה מהמחבת על ידי היפוך על מגבת תה זרועים סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להתגלגל לתוך גליל, משאיר את נייר שעווה על העוגה. Unroll, להסיר את הנייר שעווה, ולהפיץ עם מילוי. מיד אסוף מחדש את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
בואו להתקרר לחלוטין להכניס למקרר במשך כשעה לפני ההגשה. פרוסה כאשר מוכן לשרת.