לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז (מתכונים דומים).
הוראות
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד רק עישון. מבשלים את העוף, צד העור למטה, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות. להעיף וחום בצד השני, על 3 דקות.
להעביר את העוף לצלחת; להסיר ולהשליך את העור.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
מבשלים את הבצל בשומן שנותר עד הזהב, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות, קורנית, ו 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו את המיצים שלהם, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה והפטריות מתחילות חום, כ 7 דקות.
מערבבים בקמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים לאט במרקים וביין ומביאים לרתיחה. להחזיר עוף וכל מיצים שהצטברו לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד הבשר רושם 160ºF על מדחום מיידי לקרוא, 20 עד 30 דקות.
מעבירים את העוף למגש ואוהל עם נייר כסף.
מוסיפים את השמנת לסיר ומבשלים עד שהרוטב מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.