קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee

לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד רק עישון. מבשלים את העוף, צד העור למטה, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות. להעיף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
להעביר את העוף לצלחת; להסיר ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מבשלים את הבצל בשומן שנותר עד הזהב, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפטריות, קורנית, ו 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו את המיצים שלהם, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה והפטריות מתחילות חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מערבבים בקמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים לאט במרקים וביין ומביאים לרתיחה. להחזיר עוף וכל מיצים שהצטברו לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד הבשר רושם 160ºF על מדחום מיידי לקרוא, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מעבירים את העוף למגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מוסיפים את השמנת לסיר ומבשלים עד שהרוטב מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
יוצקים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
לשרת.