תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד רק עישון. מבשלים את העוף, צד העור למטה, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות. להעיף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
להעביר את העוף לצלחת; להסיר ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מבשלים את הבצל בשומן שנותר עד הזהב, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפטריות, קורנית, ו 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו את המיצים שלהם, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה והפטריות מתחילות חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מערבבים בקמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים לאט במרקים וביין ומביאים לרתיחה. להחזיר עוף וכל מיצים שהצטברו לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד הבשר רושם 160ºF על מדחום מיידי לקרוא, 20 עד 30 דקות.