קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties

לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties
המתכון לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 81 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מלח ים ופלפל, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו לבשל את הספר: Pasties דלעת, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, לערבב את הקמח עם המלח, ולאחר מכן להוסיף את החמאה קוביות ולזרוק עד החתיכות מצופות בקמח. מערבבים רק מספיק מי קרח (8 עד 10 כפות) כדי להביא את התערובת יחד לבצק מוצק למדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לעצב את הבצק לתוך מלבן עם הידיים שלך, על משטח משוריין היטב, לגלגל אותו בכיוון אחד, הרחק ממך, אז אתה בסופו של דבר עם מלבן על 3/8 אינץ ' עבה. מקפלים את השליש הרחוק לכיוונכם, ואז מקפלים את השליש הקרוב ביותר על זה (בדומה לקיפול אות עסקית), כך שכעת יש לכם מלבן המורכב מ-3 שכבות שוות. תן את המאפה רבע סיבוב, ואז לחזור על מתגלגל, מתקפל, ולהפוך את התהליך 5 יותר פעמים. לעטוף את המאפה בניילון נצמד ולהניח אותו במקרר במשך כ -30 דקות, או עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הכרישה ואת הקורנית, ומבשלים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות, עד הכרישה הם עדינים מאוד. מערבבים את הקרם ומבשלים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות כדי להפחית ולעבות. מערבבים בחרדל, עונה היטב, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אם משתמשים בעוף טרי, מתבלים היטב ומטגנים בשמן במחבת על חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת או מחבת עוגה כתבנית, לגזור ארבעה עיגולים 8 אינץ'; ייתכן שיהיה עליך לאסוף את הקישוטים ולאסוף אותם מחדש כדי לקבל את המעגל הרביעי שלך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
כפית את תערובת הכרישה על חצי אחד של כל מעגל וערימה את העוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מברשת את הקצוות מאפה עם קצת מים, לקפל את החצי השני של הבצק על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח, ואת crimp היטב כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות ומברישים את צמרות הפטמות עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים במשך כ 25 דקות, עד חום זהוב. לאכול חם או קר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה