לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties
המתכון לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 81 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מלח ים ופלפל, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו לבשל את הספר: Pasties דלעת, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, לערבב את הקמח עם המלח, ולאחר מכן להוסיף את החמאה קוביות ולזרוק עד החתיכות מצופות בקמח. מערבבים רק מספיק מי קרח (8 עד 10 כפות) כדי להביא את התערובת יחד לבצק מוצק למדי.
לעצב את הבצק לתוך מלבן עם הידיים שלך, על משטח משוריין היטב, לגלגל אותו בכיוון אחד, הרחק ממך, אז אתה בסופו של דבר עם מלבן על 3/8 אינץ ' עבה. מקפלים את השליש הרחוק לכיוונכם, ואז מקפלים את השליש הקרוב ביותר על זה (בדומה לקיפול אות עסקית), כך שכעת יש לכם מלבן המורכב מ-3 שכבות שוות. תן את המאפה רבע סיבוב, ואז לחזור על מתגלגל, מתקפל, ולהפוך את התהליך 5 יותר פעמים. לעטוף את המאפה בניילון נצמד ולהניח אותו במקרר במשך כ -30 דקות, או עד שעה.
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הכרישה ואת הקורנית, ומבשלים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות, עד הכרישה הם עדינים מאוד. מערבבים את הקרם ומבשלים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות כדי להפחית ולעבות. מערבבים בחרדל, עונה היטב, ולתת מגניב.
אם משתמשים בעוף טרי, מתבלים היטב ומטגנים בשמן במחבת על חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה. תניח בצד.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת או מחבת עוגה כתבנית, לגזור ארבעה עיגולים 8 אינץ'; ייתכן שיהיה עליך לאסוף את הקישוטים ולאסוף אותם מחדש כדי לקבל את המעגל הרביעי שלך.
כפית את תערובת הכרישה על חצי אחד של כל מעגל וערימה את העוף על גבי.
מברשת את הקצוות מאפה עם קצת מים, לקפל את החצי השני של הבצק על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח, ואת crimp היטב כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות ומברישים את צמרות הפטמות עם שטיפת הביצים.
אופים במשך כ 25 דקות, עד חום זהוב. לאכול חם או קר.