קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties

לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties
המתכון לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 81 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מלח ים ופלפל, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו לבשל את הספר: Pasties דלעת, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, לערבב את הקמח עם המלח, ולאחר מכן להוסיף את החמאה קוביות ולזרוק עד החתיכות מצופות בקמח. מערבבים רק מספיק מי קרח (8 עד 10 כפות) כדי להביא את התערובת יחד לבצק מוצק למדי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
לעצב את הבצק לתוך מלבן עם הידיים שלך, על משטח משוריין היטב, לגלגל אותו בכיוון אחד, הרחק ממך, אז אתה בסופו של דבר עם מלבן על 3/8 אינץ ' עבה. מקפלים את השליש הרחוק לכיוונכם, ואז מקפלים את השליש הקרוב ביותר על זה (בדומה לקיפול אות עסקית), כך שכעת יש לכם מלבן המורכב מ-3 שכבות שוות. תן את המאפה רבע סיבוב, ואז לחזור על מתגלגל, מתקפל, ולהפוך את התהליך 5 יותר פעמים. לעטוף את המאפה בניילון נצמד ולהניח אותו במקרר במשך כ -30 דקות, או עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הכרישה ואת הקורנית, ומבשלים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות, עד הכרישה הם עדינים מאוד. מערבבים את הקרם ומבשלים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות כדי להפחית ולעבות. מערבבים בחרדל, עונה היטב, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אם משתמשים בעוף טרי, מתבלים היטב ומטגנים בשמן במחבת על חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת או מחבת עוגה כתבנית, לגזור ארבעה עיגולים 8 אינץ'; ייתכן שיהיה עליך לאסוף את הקישוטים ולאסוף אותם מחדש כדי לקבל את המעגל הרביעי שלך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
כפית את תערובת הכרישה על חצי אחד של כל מעגל וערימה את העוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
מברשת את הקצוות מאפה עם קצת מים, לקפל את החצי השני של הבצק על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח, ואת crimp היטב כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות ומברישים את צמרות הפטמות עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים במשך כ 25 דקות, עד חום זהוב. לאכול חם או קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®