קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: רוסטביף על עצמות מח

לבשל את הספר: רוסטביף על עצמות מח
אם יש לכם חמאה, עצמות מח, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר, לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. לקשור את העין עגול עם חוט הקצב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת צלייה גדולה מעל חום גבוה, מחממים את השמן עד שהוא כמעט מעשן. לצרוב את הצלי מכל הצדדים עד שיש לו קרום חום טוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חוט קצביםחוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים את הצלי לצלחת ומניחים בצד.
3
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות. ליישב את העצמות בין הבצל והשום, מסדר אותם למדף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את הצלי על גבי העצמות והבצל, ואז לפזר את טפיחות חמאה על החלק העליון של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים מלאי או יין לתחתית המחבת, מוודאים שהנוזל אינו מכסה את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור ומבשלים במשך 35 דקות, מבשלים כל 15 דקות בערך עם מיצי המחבת והמניה. הצלי נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הבשר רושם 49° עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הצלי יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.
9
מורחים את מח העצם מהעצמות על הלחם כדי ללוות את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק