קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון
לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.

הוראות

1
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים, בערך לחתוך אותם לחתיכות גדולות עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוציאים את המחבת מהתנור (משאירים את התנור דולק) ומבשלים מעל חום גבוה על הכיריים במשך 2 דקות כדי לקרמל את תפוחי האדמה והבצל, כדי לוודא שהם מנערים את המחבת או מערבבים את התוכן כל 30 שניות או כדי להימנע מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות עוד 5 עד 10 דקות, מושך את המחבת החוצה מעת לעת כדי לנער את תפוחי האדמה סביב עם כף. חתיכות תפוחי אדמה בתחתית המחבת יהיה חום עד כך שהם נראים כמעט כמו תפוחי אדמה מטוגנים. לגרד את פצצות הטעם-ו-crispiness הקטנות האלה מהתחתית ומערבבים אותם עם שאר תפוחי האדמה. כאשר תפוחי האדמה סיימו אפייה, הם יהיו זהובים ופריכים, עם הרבה חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לתנור בחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום, החמאה, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין ותימין. מערבבים, ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. תפוחי האדמה צריכים להיות פריכים ופריכים מבחוץ, רכים מבפנים - חושבים תפוחי אדמה מטוגנים איטלקיים. מבשלים עוד כמה דקות כך שהטעמים מתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים באופן מיידי.