קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון
לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.

הוראות

1
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים, בערך לחתוך אותם לחתיכות גדולות עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוציאים את המחבת מהתנור (משאירים את התנור דולק) ומבשלים מעל חום גבוה על הכיריים במשך 2 דקות כדי לקרמל את תפוחי האדמה והבצל, כדי לוודא שהם מנערים את המחבת או מערבבים את התוכן כל 30 שניות או כדי להימנע מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות עוד 5 עד 10 דקות, מושך את המחבת החוצה מעת לעת כדי לנער את תפוחי האדמה סביב עם כף. חתיכות תפוחי אדמה בתחתית המחבת יהיה חום עד כך שהם נראים כמעט כמו תפוחי אדמה מטוגנים. לגרד את פצצות הטעם-ו-crispiness הקטנות האלה מהתחתית ומערבבים אותם עם שאר תפוחי האדמה. כאשר תפוחי האדמה סיימו אפייה, הם יהיו זהובים ופריכים, עם הרבה חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לתנור בחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים את השום, החמאה, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין ותימין. מערבבים, ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. תפוחי האדמה צריכים להיות פריכים ופריכים מבחוץ, רכים מבפנים - חושבים תפוחי אדמה מטוגנים איטלקיים. מבשלים עוד כמה דקות כך שהטעמים מתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
מגישים באופן מיידי.