קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון
לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.

הוראות

1
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים, בערך לחתוך אותם לחתיכות גדולות עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מוציאים את המחבת מהתנור (משאירים את התנור דולק) ומבשלים מעל חום גבוה על הכיריים במשך 2 דקות כדי לקרמל את תפוחי האדמה והבצל, כדי לוודא שהם מנערים את המחבת או מערבבים את התוכן כל 30 שניות או כדי להימנע מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות עוד 5 עד 10 דקות, מושך את המחבת החוצה מעת לעת כדי לנער את תפוחי האדמה סביב עם כף. חתיכות תפוחי אדמה בתחתית המחבת יהיה חום עד כך שהם נראים כמעט כמו תפוחי אדמה מטוגנים. לגרד את פצצות הטעם-ו-crispiness הקטנות האלה מהתחתית ומערבבים אותם עם שאר תפוחי האדמה. כאשר תפוחי האדמה סיימו אפייה, הם יהיו זהובים ופריכים, עם הרבה חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לתנור בחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השום, החמאה, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין ותימין. מערבבים, ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. תפוחי האדמה צריכים להיות פריכים ופריכים מבחוץ, רכים מבפנים - חושבים תפוחי אדמה מטוגנים איטלקיים. מבשלים עוד כמה דקות כך שהטעמים מתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים באופן מיידי.