להיות-שלי-ולנטיין פיצה
להיות-שלי-ולנטיין פיצה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 759 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרום פיצה, זיתים, גבינת מוצרלה חלקית רזה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. פיצה לב ולנטיין, עוגיות ולנטיין, ו גלגלי סיכה של ולנטיין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מגלגלים בצק פיצה על תבנית משומנת; משטחים בצק. עם מספריים מטבח, לחתוך לתוך 10 אינץ'. לב. (השתמש בקישוטי בצק להכנת מקלות לחם אם תרצה בכך.)
אופים בחום של 425 למשך 8 דקות.
שלב את הגבינות האיטלקיות והמוצרלה; מניחים בצד. מסדרים גבינת פרובולון על קרום עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
שכבה עם תערובת הפפרוני, הבצל, הזיתים והגבינה.
אופים 8-10 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו]()
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפריה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.