להמס עוף קימצ'י
להמס עוף קמחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-246 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שומשום, לחם, קמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. נסו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי), מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), ו כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון ומניחים בצד
מטגנים את הקימצ ' י בשמן בייקון עד קרמל, על 3-5 דקות.
מערבבים מיונז וגוצ ' וגנג בקערה קטנה.
מערבבים את הבייקון, קמחי, מיונז גוצ ' וג ' אנג, בצל ירוק וזרעי שומשום.
חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים את הצד החמאה של פרוסת לחם אחת במחבת מחוממת ומעל עם תערובת סלט עוף ואחריו הגבינה ואת פרוסת הלחם השנייה עם הפנים בצד החמאה למעלה.
גריל עד חום זהוב משני הצדדים והגבינה נמסה.