תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לובסטר במרק לימון עם שיטאקי Truffled משתרע. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 730 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, מלח ופלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, מרק עוף מתובל עם פרגיות צ'ייב, ו מרק קניידלך, מרק קניידלך שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים את הכיור במים קרים ומוסיפים קוביות קרח. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, להקהות את הלובסטרים על ידי הצבת אותם במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
3
להעביר אותם ללוח חיתוך כבד, להכניס את קצה סכין גדול, כבד בבסיס הראשים, ולחתוך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
4
הסר את הציפורניים, פרקי האצבעות (החלקים מתחת לטפרים), וזנבות. שים את הגופות בצד בשביל המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
5
חותכים את הזנבות בחצי אורך עד נספחים נוצה שטוח בבסיס הזנבות (אלה נשארים שלמים) ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
6
להעביר את הטפרים לקערה חסינת חום גדולה, לשפוך את המים הרותחים עליהם כדי לכסות, ולאפשר להם לבשל, על 5 דקות. לאחר 3 דקות, להוסיף את פרקי האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הסר את חלקי הלובסטר ולצלול לתוך מי הקרח. כאשר הלובסטר הוא קר, להסיר את שמורת mean tand.
מרכיבים שתצטרך
מים
לובסטר
8
כדי להפוך את המרק, לפצל את גופי לובסטר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
מרק
9
מחממים סיר גדול וכבד על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את השמן ומערבלים כדי מעיל התחתון של הסיר. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את גופי הלובסטר ומטגנים, מערבבים, עד שהקונכיות הופכות לאדומות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
קונכיות פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את רסק העגבניות, שומר, בצל, גזר, סלרי, לימון וג ' ינג ' ר וטחון, ערבוב, עד הירקות רכים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עשב לימון
ירק
גזר
סלרי
שומר
ג ' ינג ' ר
בצל
12
מוסיפים את היין, מערבבים, ומפחיתים את הנוזל בחצי, 10 עד 15 דקות. אל תרתיח; זה יהיה ענן המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
יין
13
מוסיפים את עלה המפרץ, גרגירי פלפל, וכ -8 כוסות מים כדי לכסות את הגופות. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות, מתח, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
מים
14
מחממים התנור ל 300 מעלות F. כדי להפוך את flans, לחמם בינוני מיומן על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את המחבת. כאשר השמן מנצנץ, להוסיף את בצלצלים, לטגן, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מוסיפים את הפטריות ואת הטחון, ערבוב, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
17
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומניחים במקפיא להתקרר במהירות, כ -15 דקות. כאשר קר, מוסיפים את הביצים, שמנת, בצל ירוק, ושמן כמהין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
בצל ירוק
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
ממלאים קומקום במים ומביאים לרתיחה. לרסס 4-אונקיה ramekins בקלילות עם תרסיס בישול nonstick ויש לי מוכן צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם. ממלאים את ramekins ארבע חמישיות מלאות בתערובת פלאן ולהעביר אותם למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
הוסף מספיק מים רותחים למחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
מחבת
20
אופים רק עד הפלאן מוגדר, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
21
בינתיים, מתבלים את זנבות הלובסטר השמורים עם המלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זנבות לובסטר
22
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
23
מוסיפים את שמן קנולה ומערבלים כדי לצפות את המחבת. כשהנפט מנצנץ, מוסיפים את הזנבות, מחושים יורדים למטה. לבשל, פונה פעם אחת, עד פגזים להפוך אדום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
24
מוסיפים את הטפרים,מערבבים, ומוסיפים 3 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
25
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
26
מחלקים את הפונדו בין 4 קערות פסטה גדולות. בזהירות להפוך פלאן על כל חלק. למעלה עם זנב הלובסטר וטפרים ומצקת את המרק מסביב.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטר
מרק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
27
מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
28
כדי להפוך את הפונדו, לחמם מחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
29
מוסיפים 1 כף החמאה ומערבלים כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
30
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו לטגן, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
31
מוסיף את בוק צ ' וי ו 1/2 כוס מרק הלובסטר שמורות. מתבלים עם המלח והפלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהבוק צ ' וי רך, בערך 5 דקות. מקפלים את הנותרים 1 כף חמאה, לתקן את התבלינים, ולשמור על חם.
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.