לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך
לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן בוטנים, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך, סלט לובסטר בזיליקום ולימון, ו בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם.
הוראות
מערבבים את קמח וונדרה, אבקת צ ' ילי, קאיין, ומלח בשקית ניילון. תניח בצד.
חותכים את הלובסטרים חיים לשניים.
הסירו את הטפרים ושברו את הטפרים כדי לחשוף כמה שיותר בשר.
הסר את הבשר מן הלובסטרים והנח אותו לתוך הקמח המתובל. לנער היטב את המעיל.
הסר את הלובסטר מהקמח ולנער כל עודף.
מחממים את התנור ל 475 מעלות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את מחבת sauté לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. Sauté במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
מניחים חלקים שווים של הלובסטר על האורז. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל תל ומקשטים עם בזיליקום מטוגן.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים להם להזיע את הנוזל שלהם במשך 4 דקות.
מוסיפים את השום והזיעה במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את האורז ומטגנים אותו במשך 1 דקה.
מוסיפים את המניה( או מים), מיץ לימון, מלח ופלפל.
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לאורז קיטור במשך 15 דקות. אל תחשוף את המחבת. כאשר מוכן לשרת, להתפיח את האורז עם מזלג.
אם משתמשים בזוקיני, בעוד שהאורז נח מחממים את 2 כפות שמן הזית האופציונליות במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הקישואים ואת sauté במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מחממים את השמן ל 350 מעלות על מדחום ממתקים בסיר גדול על חום גבוה.
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.