לובסטר מקרוני וגבינה
מקרוני לובסטר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 552 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות. שמור על 2 כוסות של מי הפסטה החמים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת להגדיר בכיור, ולשטוף עם מים קרים כדי להתקרר. תניח בצד.
החזירו את מי הפסטה לסיר הגדול, והניחו את חצאי הלובסטר בסיר, חתוכים. להחזיר את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, קיטור הלובסטר רק עד חברות הבשר והופך אטום, על 3 דקות.
הסר את הלובסטר ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר את הבשר לחתוך לחתיכות בגודל ביס. שמור את הפגזים.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את הבצל ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות; לגרד את הבצל לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מניחים את קליפות לובסטר שמורות, שום, שאלוט,פלפל, וחלב לסיר. מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית, ומבשלים 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 5 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 10 דקות. מסננים את החלב דרך מסננת רשת. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות.
מערבבים את גבינת Gruyere, צ ' דר, וגבינות רומנו לתוך תערובת חלב מעובה עד מומס וחלק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את הלובסטר, הבצל והמקרוני השמורים.
יוצקים את המקרוני לתוך תבשיל 4 ליטר להחליק את החלק העליון.
מפזרים באופן שווה עם פירורי panko.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, 8 עד 12 דקות.