לובסטר מקרוני וגבינה
מקרוני לובסטר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות צלויות, חצי חצי, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את בשר הלובסטר, מקרוני מבושל, בצל ירוק ועגבניות בקערה גדולה. תניח בצד.
מערבבים את הקמח עם 2 מקלות נמסו חמאה בסיר גדול על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את אבקת השום, 1 כף מלח 1 כף פלפל; מערבבים.
מוסיפים את חצי וחצי, שמנת כבדה, יין לבן ומיץ לימון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם רק מתחת לרתיחה (כ 160 מעלות F). מוסיפים את הצ 'דר ו -2 ק" ג של הפרמזן.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, תיבול איטלקי ואת שאר 1 מקל מומס חמאה 1/2 כוס פרמזן בקערה.
מערבבים את רוטב הגבינה החם עם תערובת לובסטר ומקרוני.
מורחים באופן שווה לארבעה מחבתות אפייה 10-by-12 אינץ ' העליון עם תערובת פירורי לחם.