לובסטר קולורדו
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: לובסטר קולורדו, Lobster Mac & Cheese: The Tasting Colorado Cookbook {בגידה סגורה}, ו מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו.
הוראות
הגדר תנור לצלות ב 500 מעלות F (260 מעלות C).
מפזרים טנדרלוין בכל רחבי עם מלח, פלפל, ואבקת שום. לעטוף כל פילה עם בייקון, ולאבטח עם קיסם.
מניחים על מחבת צלייה, צלייה כדי doneness הרצוי, על 8 עד 10 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
בעוד tenderloins מתבשלים, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני עם 1/2 כפית Old Bay ® תיבול. מערבבים בבשר לובסטר קצוץ, ומבשלים עד הסוף. בשר לובסטר בכפית מעל טנדרלוין מבושל, ולהחזיר אותם לגריל עד שבשר הלובסטר מתחיל להשחים.
בעוד הלובסטר הוא בתנור, לחמם את 1/4 הנותרים כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, לבשל עד שהוא חומים, הפיכת צבע של אגוז. כדי לשרת, כפית את החמאה השחומה על הסטייקים, ומפזרים את תיבול Bay® הישן הנותר.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. לואי ג ' דוט שאבלי וגראנד קרו עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climats" יכול להיקרא Grand Cru ב Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur, ו Vaudésir. כל הכרמים הללו ממוקמים בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ובעל גוף מלא ליין.קש חיוור מאוד בצבע, עם אף נפץ של ניחוחות פרחוניים חיים ופירות טריים פריכים המספק את הביטוי האולטימטיבי של טרואר מגניב שלה. החיך מראה מתח ואנרגיה רבה.