לוח דמקה שוקולד מנטה קפוא
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, מים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד מנטה קפואה, עוגיות שוקולד מוקפאות בטעם מנטה, ו קינוח שוקולד מנטה קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום (לא נותנים לרתיחה).
מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, ואז מערבבים ליקר. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מחממים תנור ל 177°. שורה תחתונה של מחבת אפייה מרובעת עם שעווה או נייר קלף.
ממיסים שוקולד עם מים בסיר כבד קטן על חום נמוך מאוד, ערבוב, ואז להתקרר לפושר.
מקציפים חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, על 5 דקות במערבל עומד או על 8 דקות עם כף יד. מקפלים בשוקולד מותך.
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/3 כוס סוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
הבלילה מורחת באופן שווה בתבנית אפייה ואופה באמצע התנור עד נפוחה ומלקט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא עם פירורים דבוקים, 30 עד 35 דקות.
העברת מחבת למתלה, ולאחר מכן לכסות את החלק העליון של עוגה עם 2 שכבות של מגבות נייר עמומות ולתת לעמוד 5 דקות.
הסר מגבות ועוגה מגניב לחלוטין במחבת (עוגה תהיה deflate כפי שהוא מתקרר). לנפות 1 1/2 כפות קקאו על עוגה, ואז לשחרר קצוות עם סכין חדה. הפוך תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה על עוגה והפוך עליה עוגה, ולאחר מכן לקלף בעדינות את נייר שעווה עכשיו על גבי.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
להעביר גלידה למיכל אטום להקפיא עד המשרד אבל עדיין להפיץ, כ -30 דקות.
קרטון חלב שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים ארוכים עם גיליון פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 2 אינץ'.
חותכים עוגה כדי ליצור 7 1/2-על ידי 6 1/4 אינץ מלבן (מילואים trimmings לשימוש אחר), ולאחר מכן לחתוך מלבן לאורכו לתוך 5 (7 1/2 - על ידי 1/4 אינץ') רצועות. באמצעות מרית מתכת דקה, לארגן 2 רצועות על החלק התחתון של קרטון, סומק נגד כל צד ארוך. מלא מקום בין רצועות עם גלידה (רצוי באמצעות מרית מתכת היסט קטן). סדר 1 רצועת עוגה במרכז קרטון (על גבי גלידה) ולמלא רווחים משני צידי העוגה עם גלידה. מסדרים 2 רצועות עוגה שנותרו נגד צדדים ארוכים של קרטון (על גבי גלידה) ולמלא את החלל ביניהם עם גלידה. (יהיו שאריות גלידה.) אם גלידה הופכת רכה מדי במהלך ההרכבה, להקפיא עד רק המשרד מספיק כדי לעבוד עם, על 15 דקות. מכסה העליון עם הבליטה לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן להקפיא עד הקינוח מוקשה, לפחות 8 שעות.
כדי לשרת, unwrap overhang ולהפוך קרטון על מגש צונן, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור למשוך עוגה מקרטון. לקצץ הצדדים באופן שווה כדי לסנן כיכר במידת הצורך (גלידה עשויה לטפטף קצת על הצדדים), ולאחר מכן לנפות הנותרים 1 1/2 כפות קקאו מעל.
חותכים לפרוסות עם סכין חדה.
* גלידה יכולה להתבצע 2 ימים לפני הרכבת checkerboard. לרכך במקרר לפני השימוש.* לוח דמקה התאספו יכול להיות קפוא עד 4 ימים.