קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

לוח דמקה שוקולד מנטה קפוא

לוח דמקה שוקולד מנטה קפוא
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, מים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד מנטה קפואה, עוגיות שוקולד מוקפאות בטעם מנטה, ו קינוח שוקולד מנטה קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, ואז מערבבים ליקר. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 177°. שורה תחתונה של מחבת אפייה מרובעת עם שעווה או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים שוקולד עם מים בסיר כבד קטן על חום נמוך מאוד, ערבוב, ואז להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקציפים חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, על 5 דקות במערבל עומד או על 8 דקות עם כף יד. מקפלים בשוקולד מותך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/3 כוס סוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
הבלילה מורחת באופן שווה בתבנית אפייה ואופה באמצע התנור עד נפוחה ומלקט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא עם פירורים דבוקים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
העברת מחבת למתלה, ולאחר מכן לכסות את החלק העליון של עוגה עם 2 שכבות של מגבות נייר עמומות ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מגבות ועוגה מגניב לחלוטין במחבת (עוגה תהיה deflate כפי שהוא מתקרר). לנפות 1 1/2 כפות קקאו על עוגה, ואז לשחרר קצוות עם סכין חדה. הפוך תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה על עוגה והפוך עליה עוגה, ולאחר מכן לקלף בעדינות את נייר שעווה עכשיו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
להעביר גלידה למיכל אטום להקפיא עד המשרד אבל עדיין להפיץ, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
קרטון חלב שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים ארוכים עם גיליון פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
חותכים עוגה כדי ליצור 7 1/2-על ידי 6 1/4 אינץ מלבן (מילואים trimmings לשימוש אחר), ולאחר מכן לחתוך מלבן לאורכו לתוך 5 (7 1/2 - על ידי 1/4 אינץ') רצועות. באמצעות מרית מתכת דקה, לארגן 2 רצועות על החלק התחתון של קרטון, סומק נגד כל צד ארוך. מלא מקום בין רצועות עם גלידה (רצוי באמצעות מרית מתכת היסט קטן). סדר 1 רצועת עוגה במרכז קרטון (על גבי גלידה) ולמלא רווחים משני צידי העוגה עם גלידה. מסדרים 2 רצועות עוגה שנותרו נגד צדדים ארוכים של קרטון (על גבי גלידה) ולמלא את החלל ביניהם עם גלידה. (יהיו שאריות גלידה.) אם גלידה הופכת רכה מדי במהלך ההרכבה, להקפיא עד רק המשרד מספיק כדי לעבוד עם, על 15 דקות. מכסה העליון עם הבליטה לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן להקפיא עד הקינוח מוקשה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
כדי לשרת, unwrap overhang ולהפוך קרטון על מגש צונן, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור למשוך עוגה מקרטון. לקצץ הצדדים באופן שווה כדי לסנן כיכר במידת הצורך (גלידה עשויה לטפטף קצת על הצדדים), ולאחר מכן לנפות הנותרים 1 1/2 כפות קקאו מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
נייר אורזנייר אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים לפרוסות עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* גלידה יכולה להתבצע 2 ימים לפני הרכבת checkerboard. לרכך במקרר לפני השימוש.* לוח דמקה התאספו יכול להיות קפוא עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)