לורי ריזוטו
לורי ריזוטו נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פטריות, פטריות פורטובלו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פשטידת העוף של לורי, התרד המיוחד של לורי, ו רנצ'רה סלסה של לורי.
הוראות
שלב 3 כפות שמן ו 1 כף חמאה במחבת גדולה; מקום על חום בינוני-גבוה עד חמאה נמס.
מוסיפים בצל, שום ופטריות; לטגן 3 דקות או עד רך, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת פטריות; להתחמם. נגב מחבת עם מגבת נייר.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן ו 1 כף חמאה למחבת; מקום על חום בינוני-גבוה.
להוסיף אורז, ו saut 1 דקה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים רוזמרין, אגוז מוסקט, ו 2 1/2 מרק כוסות, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד נספג. (זמן הבישול הכולל הוא כ -40 דקות.) מערבבים בתערובת פטריות.
מוסיפים יין; מבשלים, מערבבים בעדינות, עד שנספגים. מערבבים פלפל, גבינה, ואם תרצה, מלח.