לזניה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בשר חזיר טחון, עגל טחון, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה.
הוראות
1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, תרד, ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו יחד את התרד, הביצים והשמן, והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תרד
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
4
מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים ומגלגלים כל אחד להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
5
מביאים על 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד הכיריים. באמצעות סכין חדה, לחתוך בזהירות את הפסטה לתוך 20 (ריבועים 5 אינץ') ושחרר לתוך המים הרותחים. לבשל 1 דקה, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
קרח
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סכין
6
לנקז היטב לרענן באמבט הקרח. לאחר מקורר, לנקז את ריבועי פסטה על מגבות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
קרח
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
במחבת בראוני, להרכיב את הלזניה, מתחיל עם שכבה של ראגו, קומץ של פרמזן מגורר, שכבה של פסטה, שכבה של בכמל, ולאחר מכן שוב שכבה של ראגו, קומץ של פרמזן מגורר וכו'. עד כל רוטב ופסטה משמשים עד. השכבה העליונה צריכה להיות פסטה עם bechamel מעליו. למעלה לזניה עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ואופים בתנור עד הקצוות הם השחמה ואת הרטבים מבעבעים, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
הסר ולאפשר להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה עם אבק של Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
10
בסיר בעל 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
שום
בצל
12
מוסיפים עגל, בשר חזיר, בשר בקר ופנצ ' טה לירקות, חום מעל חום גבוה, תוך ערבוב כדי לשמור על בשר מלהידבק יחד במשך כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פנצ ' טה
בקר
בשר
חזיר
עגל
13
מוסיפים את החלב ומבשלים עד כמעט יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
14
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
15
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות, עד שפותחו טעמים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין
16
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
18
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.