לזניה
לזניה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 387 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לכי לחנות ותקני מוצרלה עם חלב, ריקוטה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל).
הוראות
מבשלים את הבשר בסיר גדול על אש בינונית, שבירה לחתיכות קטנות, במשך כ 5 דקות או עד שלא נשאר בשר ורוד.
מוסיפים את השום והמרוט למשך 1 דקות.
מוסיפים את רוטב הפסטה, עגבניות, חומץ ו -2 כפות של בזיליקום. מביאים את התערובת לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות. מחממים תנור ל 350 F. בקערה קטנה, לשלב את ריקוטה, פרובולון, 2 כפות של בזיליקום, הביצה, והפלפל האדום כתוש.
מניחים 3/4 כוס של תערובת רוטב פסטה בתחתית תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות מבושלות, ולאחר מכן להפיץ שליש מתערובת ריקוטה באופן שווה על האטריות.
מפזרים שליש המוצרלה העליון עם 3/4 כוס של תערובת רוטב פסטה. חזור על השכבות, המסתיימות עם 3/4 כוס של תערובת רוטב פסטה ואת האטריות הסופי 3.
מורחים את הרוטב הנותר על גבי, מפזרים את הפרמזן, ומכסים בנייר כסף.
אופים במשך 30 דקות; לחשוף ולאפות במשך 15 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם בזיליקום שנותר.