לזניה אבוקדו-ירקות
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן אבוקדו-ירק לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 965 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, אטריות לזניה, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. תניח בצד.
מסננים לבבות ארטישוק, הזמנת שמן. קוצצים בדלילות ארטישוק. מערבבים יחד ארטישוק, שמן שמור, אבוקדו קצוץ, בצל ירוק, ונותר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שום, ו saut 1 דקה.
להוסיף קמח, לטאטא עד מעורבב; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בקצפת. לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד מעובה תוסס. מוסיפים 1 גבינת פרמזן כוס.
שכבה שליש אטריות, חצי תערובת גבינת ריקוטה, רוטב שמנת 1/2 כוס, וחצי תערובת אבוקדו לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומנת קלות.
חזור על שכבות פעם אחת, מסתיים עם אטריות שנותרו רוטב שמנת.
מפזרים עם הנותרים 1/2 גבינת פרמזן כוס.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 5 יותר דקות או עד השחמה קלה.