קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה ברוטב רביולי ונקניקיות

לזניה ברוטב רביולי ונקניקיות
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את "נקניקייה ורוביולי לאגנאן". מתכון זה מספק 8 מנות. עם 553 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תרד תינוק, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, נקניק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה רביולי נקניק, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו לזניה עם נקניק רביולי מראש.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים נקניק איטלקי במחבת מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. מערבבים רוטב פסטה לתוך נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
קוצצים תרד, ולזרוק עם פסטו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
כפית שליש מתערובת נקניק (כ 1/2 כוס) לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת תרד. סדר חצי רביולי בשכבה אחת מעל תערובת תרד. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם הנותרים תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים גבינה מגוררת, ואופים 5 עד 8 דקות או עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הערה: בדקנו עם בויטוני פסטו עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
נסה את הטוויסט הזה!
9
לזניה שרימפס ורוביולי: להשמיט נקניק איטלקי. תחליף 1 (15-עוז.) רוטב אלפרדו צנצנת רוטב פסטה. מערבבים 1/4 מרק ירקות כוס * לתוך רוטב אלפרדו. המשך עם מתכון לפי ההוראות, לפזר 1 lb. קלופים, קצוץ גס שרימפס מבושל על השכבה הראשונה של רביולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מפזרים 1/8 כפית. פפריקה לפני ההגשה. יד על זמן: 20 דקות. זמן כולל: 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
11
* מרק עוף ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
12
הערה: בדקנו עם רוטב ברטולי אלפרדו עם גבינת פרמזן מיושנת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.