קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות20
מגזין

לזניה ברוקולי וגזר

לזניה ברוקולי וגזר
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ברוקולי, אטריות לזניה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגיש להם לזניה של הודו וברוקולי, לזניה תרד, גזר ופטריות, ו לזניה עגל וברוקולי.

הוראות

1
קיטור ברוקולי וגזר עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גזרגזר
2
להרתיח אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3
בקערה לשלב קרם של מרק פטריות, 1/2 כוס פרמזן, גבינת קוטג', ו 2 כוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב ומניחים בצד 1 1/4 כוס תערובת.
5
לרוטב שנותר, להוסיף אבקת שום, רוזמרין, והירקות המבושלים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
6
כדי להרכיב לזניה: במחבת 9x13 אינץ', להניח 3 אטריות, להפיץ 1/2 של תערובת צמחונית, 3 אטריות, להפיץ את שאר תערובת צמחונית, 3 אטריות, שמור 1/4 כוס תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים 1 מוצרלה כוס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
8
מערבבים יחד פפריקה ופרמזן 1/4 כוס ומפזרים על גבי מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פפריקהפפריקה
9
מכסים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 1/2 שעה, ולאחר מכן להסיר כיסוי ואופים 10 דקות יותר! תיהנו, זה באמת נפלא!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור