לזניה ברוקולי וגזר
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ברוקולי, אטריות לזניה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגיש להם לזניה של הודו וברוקולי, לזניה תרד, גזר ופטריות, ו לזניה עגל וברוקולי.
הוראות
קיטור ברוקולי וגזר עד מכרז.
בקערה לשלב קרם של מרק פטריות, 1/2 כוס פרמזן, גבינת קוטג', ו 2 כוסות מוצרלה.
מערבבים היטב ומניחים בצד 1 1/4 כוס תערובת.
לרוטב שנותר, להוסיף אבקת שום, רוזמרין, והירקות המבושלים. תניח בצד.
כדי להרכיב לזניה: במחבת 9x13 אינץ', להניח 3 אטריות, להפיץ 1/2 של תערובת צמחונית, 3 אטריות, להפיץ את שאר תערובת צמחונית, 3 אטריות, שמור 1/4 כוס תערובת גבינה.
מפזרים 1 מוצרלה כוס על גבי.
מערבבים יחד פפריקה ופרמזן 1/4 כוס ומפזרים על גבי מוצרלה.
מכסים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 1/2 שעה, ולאחר מכן להסיר כיסוי ואופים 10 דקות יותר! תיהנו, זה באמת נפלא!