לזניה הליבוט באלסקה
המתכון Alaskan הליבוט לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, טימין, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: טאקו הליבוט אלסקה, הדרים הליבוט, ו שרימפס מושחרים של Regal Alaskan או הליבוט.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות חמאה.
מוסיפים הליבוט וקורנית. מבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיף את החמאה שנותרה למחבת. מערבבים קמח ומלח עד חלקה; לבשל ומערבבים עד חום זהוב. בהדרגה להוסיף מרק ושמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
ב13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה, חצי שכבה של אטריות, הליבוט, רוטב לבן וגבינה. חזור על שכבות. מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות. לחשוף; אופים 20 דקות יותר או עד תוסס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מפזרים פטרוזיליה אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.