לזניה זוקיני בלי ביצים
לזניה זוקיני ללא ביצים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים-עוגיות ללא ביצים, ו מאפינס מוקה ללא ביצים / מאפין קל ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים פרוסות קישואים; מרתיחים במשך 3 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני ומבשלים בצל ושום, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מערבבים פירורי לחם, 1 גבינת פרמזן כוס, ותבלינים עשב איטלקי בקערה.
כף 3 כפות רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון עם 1/3 של פרוסות קישואים, 1/3 של תערובת בצל-שום, ו 1/3 של תערובת פירורי גבינת פרמזן. חזור על שכבות פעמיים יותר, החל 1/2 של רוטב עגבניות שנותר שכבות של קישואים, בצל, תערובת פירור. בסופו של דבר עם רוטב עגבניות שנותר בשכבה; מפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד לזניה מתחילה לבעבע, כ -30 דקות.
מחממים את המטגן של התנור ומטגנים את הלזניה עד שציפוי הגבינה משחימים, 2 עד 3 דקות.
בואו תבשיל לעמוד במשך 15 דקות להגדיר לפני ההגשה.