לזניה חדשה-מסורת עם אטריות תרד
לזניה חדשה-מסורת עם אטריות תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, רוטב מרינרה, מרגרינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה אטריות כרובית, לזניה - באמצעות אטריות לא מבושלות, ו מרק לזניה צמחוני עם אטריות מחיטה מלאה.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה. כפית 1 כוס רוטב מרינרה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב; למעלה עם תערובת 1 כוס ריקוטה, 2 כוסות רוטב מרינרה, 2 כפות בזיליקום, ו 2/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים 1 כוס רוטב מרינרה על אטריות; למעלה עם 2/3 כוס מוצרלה. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.