קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לזניה חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי

לזניה חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי
לזניית חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, רוזמרין, גבינת ריקוטה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חציל צלוי ברוטב עגבניות, לזניה עם רוטב עגבניות צלוי איטי, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת אפיית גיליון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים חתיכות חצילים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מפזרים קלות עם מלח; לתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
להעביר חצילים לסדין מוכן. לזרוק עם 2 כפות שמן. חציל צלוי עד רך, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מערבבים גבינת ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, שאלוט ורוזמרין בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שמן 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות בצלחת. מסדרים 3 לזניה אטריות לרוחב בשכבה אחת בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים חצי מתערובת ריקוטה על אטריות. סדר חצי חצילים מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים מלח ופלפל. כפית נדיבה 1 כוס רוטב נגמר. לארגן חצי מוצרלה על רוטב. חזור על שכבות 1 יותר זמן. למעלה עם 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מורחים שאריות רוטב על פני.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מפזרים 3/4 כוס פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף משומן קל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים עד אטריות מכרז לזניה מחוממת דרך, כ 45 דקות. לחשוף; אופים עד גבינה מתחילה חום ורוטב מבעבע מעט בקצוות, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.