לזניה חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי
לזניית חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, רוזמרין, גבינת ריקוטה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חציל צלוי ברוטב עגבניות, לזניה עם רוטב עגבניות צלוי איטי, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת אפיית גיליון עם שמן זית.
מניחים חתיכות חצילים על מגבות נייר.
מפזרים קלות עם מלח; לתת לעמוד 20 דקות.
להעביר חצילים לסדין מוכן. לזרוק עם 2 כפות שמן. חציל צלוי עד רך, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים גבינת ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, שאלוט ורוזמרין בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
שמן 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות בצלחת. מסדרים 3 לזניה אטריות לרוחב בשכבה אחת בצלחת.
מורחים חצי מתערובת ריקוטה על אטריות. סדר חצי חצילים מעל.
מפזרים מלח ופלפל. כפית נדיבה 1 כוס רוטב נגמר. לארגן חצי מוצרלה על רוטב. חזור על שכבות 1 יותר זמן. למעלה עם 3 אטריות לזניה.
מורחים שאריות רוטב על פני.
מפזרים 3/4 כוס פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף משומן קל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; צמרמורת.)
אופים עד אטריות מכרז לזניה מחוממת דרך, כ 45 דקות. לחשוף; אופים עד גבינה מתחילה חום ורוטב מבעבע מעט בקצוות, כ 15 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.