לזניה ירקות
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לירקות Lasganananananan לנסות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן זית, פרמזן, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות.
הוראות
במחבת גדולה, שמן חם על חום בינוני.
מוסיפים פלפלים, סקווש, קישואים, חצילים, בצל ופטריות ומבשלים, ערבוב, עד ירקות הם פריך במכרז, 12 עד 14 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה, מערבבים עשבי תיבול ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה, לשלב 1 1/2 כוסות מוצרלה, ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן, תרד וביצה; לערבב היטב. מחממים תנור ל 177°. קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד וערפל 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה.
מניחים 4 אטריות על רוטב; לא מאפשרים אטריות כדי חפיפה (לשבור את אטריות במידת הצורך).
מורחים 1 כוס רוטב על אטריות.
מורחים תערובת 1/2 ריקוטה על גבי. באמצעות כפית מחוררת, להפיץ תערובת 1/2 ירקות על גבי. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים את המרינרה שנותרה על גבי אטריות; מפזרים מוצרלה ופרמזן שנותרו.
ערפל קל חתיכה גדולה של נייר עם תרסיס בישול בזהירות לכסות צלחת עם רדיד.
מניחים צלחת על תבנית אפייה ואופים במשך 45 דקות.
הסר רדיד ואופים עד גבינה נמסה ומילוי מבעבע, כ 15 דקות יותר.
הסר לזניה מהתנור ולתת לעמוד לפחות 10minutes לפני ההגשה.