לזניה לבישול איטי
לזניה בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי.
הוראות
תרסיס פנים של סיר איטי עם תרסיס ירקות לא מקל.
במחבת בינונית מעל חום בינוני, להתפורר ומבשלים נקניק עד חום.
מוסיפים אטריות, ריקוטה, 2 מוצרלה כוסות, רוטב פסטה ופטרוזיליה. מערבבים בעדינות לשלב.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות. 5 דקות לפני ההגשה, העליון עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס. כיסוי להמיס גבינה.