קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשימלה (לזניה בביאנקו)

לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשימלה (לזניה בביאנקו)
לזניה לבנה עם Besciamella Parmigiano (לזניה בביאנקו ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חלב, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), לזניה אדומה, לבנה וירוקה, ו לזניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים שאלוט בחמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים אגוז מוסקט, ואז לאט לאט לטאטא חלב ומניה. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד בעדינות רוטב מעילים בחזרה של כף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מחום וקריר כדי חם, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביצים, מרסלה, מלח ים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מורחים על רוטב 1 1/4 כוסות על החלק התחתון של צלחת אפייה 11 על ידי 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 גיליונות לזניה. חזור על שכבות 3 יותר פעמים, ולאחר מכן העליון עם רוטב הנותרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים, חשוף, עד השחמה, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו