קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

לזניה לטינית

לזניה לטינית
הלזניה הלטינית המתכון יכולה לספק השתוקקות הים תיכונית שלך בכ 1 שעה ו 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מרק עוף, אורגנו, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו סלט לטיני, מרינדה לטינית, ו סיר עוף ואורז לטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות; מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקמח והכמון ומבשלים במשך 1 דקה כדי להסיר את הטעם העמילני הגולמי של הקמח. מוסיפים בהדרגה את המרק, תוך ערבוב כדי למנוע גושים. לאחר הוספת כל המרק מערבבים פנימה את החלב. ממשיכים לערבב כל הזמן עד שהרוטב מסמיך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מוסיפים מחצית מהגבינה המגורדת ומערבבים את הרוטב עד שהגבינה נמסה. מכבים את האש ומעבירים את הרוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הניחו חתיכת ניילון ישירות על פני הרוטב כדי למנוע היווצרות עור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הצ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שהוא מתחיל להשחים, כ -4 דקות, בעזרת כף עץ לפירוק חתיכות גדולות בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את ההודו וממשיכים לבשל עד ששני הבשרים משחימים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מסננים עודפי שמן מהמחבת, במידת הצורך. מערבבים פנימה את רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון, האורגנו; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מרפדים את תחתית תבנית האפייה המוכנה בשכבת 1 של פלנטנים (בערך 1/3 מפרוסות הפלנטיין), וודאו שהם לא חופפים. מעל את הפלנטנים עם מחצית מתערובת הבשר, מורחים אותה לשכבה אחידה כך שהיא מכסה את הפלנטנים. למעלה עם חצי רוטב גבינה, מתפשט באופן שווה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מוסיפים שכבה אחת נוספת של פרוסות צמח זה לצד זה ומכסים בתערובת הבשר שנותרה וברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מוסיפים את השכבה האחרונה של המטעים ומפזרים מעל את הגבינה שנותרה ואבק פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
אופים עד שהרוטב מבעבע, בערך 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים להתקרר 10 דקות לפני החיתוך וההגשה.