המתכון לא אטריות לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פתיתי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה נטולת אטריות, לזניה חצילים ללא אטריות, ו לזניה זוקיני בלי אטריות. (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים רסק עגבניות ותבלינים. בקערה קטנה, לשלב את הביצה, גבינת קוטג ' וגבינת פרמזן.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.