תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה ממולאת ספגטי סקווש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה מארון בישול יש 30771 אוהדים. אם יש לך שמן, בזיליקום, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולא לזניה ספגטי סקווש, לזניה ממולאת ספגטי סקווש, ו לזניה ממולאת ספגטי סקווש.
הוראות
1
מברישים את הבשר הפנימי של דלעת הספגטי בשמן, מתבלים במלח ופלפל וצולים, עור כלפי מעלה, בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, כ -30 דקות.בינתיים, לבשל את טורקיה, על 8-10 דקות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטי
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, ושומר ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פירורי בשר צמחוני קפואים
4
מוסיפים את טורקיה, עגבניות, רסק עגבניות, תיבול איטלקי, עלה דפנה, פפריקה, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שדלעת הספגטי מבושלת ולאחר מכן מערבבים בזיליקום ומסירים מהחום.מוך כמה החלק הפנימי של כל חצי דלעת ספגטי, לחלק את התערובת של גבינת קוטג ' ובזיליקום ביניהם ואחריו את הרוטב והגבינה.לטגן בתנור עד הגבינה נמסה והפך חום זהוב בהיר, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
דלעת ספגטי
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קרקרים מחיטה מלאה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק