תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה ממולאת ספגטי סקווש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה מארון בישול יש 30771 אוהדים. אם יש לך שמן, בזיליקום, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולא לזניה ספגטי סקווש, לזניה ממולאת ספגטי סקווש, ו לזניה ממולאת ספגטי סקווש.
הוראות
1
מברישים את הבשר הפנימי של דלעת הספגטי בשמן, מתבלים במלח ופלפל וצולים, עור כלפי מעלה, בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, כ -30 דקות.בינתיים, לבשל את טורקיה, על 8-10 דקות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטי
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, ושומר ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את טורקיה, עגבניות, רסק עגבניות, תיבול איטלקי, עלה דפנה, פפריקה, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שדלעת הספגטי מבושלת ולאחר מכן מערבבים בזיליקום ומסירים מהחום.מוך כמה החלק הפנימי של כל חצי דלעת ספגטי, לחלק את התערובת של גבינת קוטג ' ובזיליקום ביניהם ואחריו את הרוטב והגבינה.לטגן בתנור עד הגבינה נמסה והפך חום זהוב בהיר, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
דלעת ספגטי
פפרונצ'יני, לקישוט
קרקרים מחיטה מלאה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
נוזל-אונקיות מים טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק