קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות88
מגזין

לזניה סקווש ותרד

לזניה סקווש ותרד
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מוצרלה חלקית, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה סקווש ספגטי עם תרד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משרים את האטריות לזניה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את השום, בצל ומלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 10 דקות. אם התערובת הופכת יבשה מדי, להוסיף כף או שתיים של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בינתיים, מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ואת קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את 3 הנותרים 1/2 כוסות חלב בסיר גדול עד מבעבע. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך החלב ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד החלב מתעבה לעקביות של הבלילה דקה, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הבצל, תרד, פטרוזיליה ואגוז מוסקט, ומבשלים עד נבלי התרד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום.
7
מסננים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מורחים 1 כוס של תערובת תרד על החלק התחתון של זכוכית 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מסדרים 3 לזניה אטריות על התרד. מסדרים חצי מהדלעת מעל האטריות, חופפים מעט ומפזרים שליש מהמצרלה. כפית 1 תערובת תרד מעל הגבינה, ומעל עם 3 אטריות, הדלעת הנותרת ועוד שליש המוצרלה. למעלה עם תערובת תרד כוס 1, ואחריו את האחרון 3 אטריות ואת הנותרים 1 כוס תערובת תרד. מכסים בחוזקה בנייר כסף; שומרים את המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ומפזרים את המוצרלה הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עד מבעבע ואת הדלעת הוא מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.