לזניה עוף באפלו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין לזניה עוף באפלו בבית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם גבינה, מלח, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. נסו לזניה עוף באפלו , לזניה עוף באפלו ולזניה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים עוף, בצל, סלרי וגזר; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות יותר. מערבבים פנימה עגבניות, רוטב כנפיים, מים, תיבול איטלקי, מלח ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים שעה אחת.
בינתיים, מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, 3/4 כוס גבינה כחולה, פטרוזיליה וביצה. מחממים תנור ל-35
מורחים 1-1/2 כוסות רוטב לתוך 13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות, 1-1/2 כוסות רוטב, 2/3 כוס תערובת ריקוטה, 1 כוס גבינת מוצרלה, 2/3 כוס גבינת צ'דר ו-1/3 כוס גבינה כחולה. חזור על שכבות פעמיים.
אופים, מכוסה, 20 דקות. לגלות; אופים 20-25 דקות יותר או עד שמבעבע והגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-46 דולר לבקבוק.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.