לזניה עוף, פטריות, פולנטה
אם יש לך פולנטה, רוטב פסטו, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו לזניה פטריות פולנטה, לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות מחית, שום, בזיליקום, אורגנו, דבש, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 45 דקות, המאפשר לעבות. מערבבים פטריות ובצל. לבשל במשך 15 דקות יותר.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומבשלים חלקית את העוף מכל הצדדים עד שכבר לא ורוד מבחוץ.
להסיר ולהניח בצד. באותו מחבת, לצרוב את חתיכות פולנטה בשמן זית הנותרים עד החיצוניות הם פריכים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מכסים את החלק התחתון של צלחת תבשיל עם חצי פרוסות פולנטה. התפשט דק כמחצית הפסטו על פולנטה. ואז לכסות את הפולנטה עם עוף, רוטב עגבניות וחצי כוס של גבינת מוצרלה. חזור על השכבות של פולנטה, פסטו, עוף ורוטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר, לחשוף, העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים. חזור לתנור, חשוף, עד גבינה מותכת, על 5 דקות.