קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות

לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות
לזניית נקניק ופטריות מעורבות עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה עם נקניק הודו ופטריות, לזניה נקניק, פטריות ותרד, ו לזניית נקניקיות ופטריות מהירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בחום סיר בינוני 1 כף השמן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, אורגנו, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד העגבניות לרכך והרוטב מתעבה, 20 דקות, לשבור את העגבניות עם כפית כפי שהם מתרככים. שמור 2/3 כוס הרוטב להרכבת לזניה ולהגדיר את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הנקניק וממשיכים לבשל, שוברים את הנקניק בכפית, עד שהנקניק משחימים ומבשלים אותו, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
דק לחתוך כרבע המוצרלה ולהניח בצד; לגרר את השאר על פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
8
מערבבים את הגבינה המגורדת עם הריקוטה והביצה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
9
מורחים את שמורות 2/3 כוס רוטב עגבניות בתחתית 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. למעלה עם 1 גיליון פסטה, שליש מתערובת ריקוטה ושליש רוטב הבשר. חזור עם שאר הפסטה, ריקוטה ורוטב בשר. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהרוטב מבעבע בקצוות והפסטה רכה, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
הסר את נייר הכסף, העליון עם מוצרלה פרוס ולהמשיך לאפות עד הגבינה נמסה, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
תנו לעמוד 20 דקות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה עם סלט ירוק וקצת לחם שום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.