לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות
לזניית נקניק ופטריות מעורבות עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה עם נקניק הודו ופטריות, לזניה נקניק, פטריות ותרד, ו לזניית נקניקיות ופטריות מהירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בחום סיר בינוני 1 כף השמן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, אורגנו, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד העגבניות לרכך והרוטב מתעבה, 20 דקות, לשבור את העגבניות עם כפית כפי שהם מתרככים. שמור 2/3 כוס הרוטב להרכבת לזניה ולהגדיר את השאר בצד.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הנקניק וממשיכים לבשל, שוברים את הנקניק בכפית, עד שהנקניק משחימים ומבשלים אותו, עוד 10 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לשלב.
דק לחתוך כרבע המוצרלה ולהניח בצד; לגרר את השאר על פומפיה תיבת.
מערבבים את הגבינה המגורדת עם הריקוטה והביצה.
מורחים את שמורות 2/3 כוס רוטב עגבניות בתחתית 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. למעלה עם 1 גיליון פסטה, שליש מתערובת ריקוטה ושליש רוטב הבשר. חזור עם שאר הפסטה, ריקוטה ורוטב בשר. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהרוטב מבעבע בקצוות והפסטה רכה, כ -45 דקות.
הסר את נייר הכסף, העליון עם מוצרלה פרוס ולהמשיך לאפות עד הגבינה נמסה, 15 דקות יותר.
תנו לעמוד 20 דקות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה עם סלט ירוק וקצת לחם שום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.