לזניה עם פטריות בשמל
לזניה פטריות עם שמנת בשמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש שמן זית, פטריות קרמיני, פטרוזיליה וגבינת פרמזן. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בקר ובשאמל, לזניה תרד ופטריות שמנת, ו לזניה תרד ופטריות שמנת.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב מים פורצ ' יני בקערה קטנה; לתת לעמוד 30 דקות.
מסננים פורצ 'יני דרך מסננת מעל קערה, לסחוט פורצ' יני כדי לחלץ נוזל. שמור 1 1/2 כוסות נוזל; להשליך נוזל שנותר. יש לשטוף פורצ ' יני, ולנקז. קוצצים גס; להפריש.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים פטריות שיטאקה, פטריות קרמיני, ו 1/2 כפית מלח. לטגן 5 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים פורצ ' יני, יין ורוטב סויה. לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פטרוזיליה ורוזמרין.
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות; מביאים לרתיחה. מבשלים עד נוזל מצטמצם 3/4 כוס (כ 10 דקות).
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית פלפל.
כדי להכין בשמל, מניחים חלב במדד זכוכית 4 כוסות. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד חם, ערבוב לאחר 2 דקות. ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה 8 דקות או עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומערבבים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מורחים 1/2 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם 1/2 כוס בשמל. למעלה עם תערובת 1 כוס פטריות.
מפזרים 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות שלוש פעמים (צלחת יהיה מלא מאוד). מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף לזניה; אופים 15 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.