לזניה פטריות עם שמנת בשמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש שמן זית, פטריות קרמיני, פטרוזיליה וגבינת פרמזן. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בקר ובשאמל, לזניה תרד ופטריות שמנת, ו לזניה תרד ופטריות שמנת.
הוראות
1
כדי להכין מילוי, לשלב מים פורצ ' יני בקערה קטנה; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים פורצ 'יני דרך מסננת מעל קערה, לסחוט פורצ' יני כדי לחלץ נוזל. שמור 1 1/2 כוסות נוזל; להשליך נוזל שנותר. יש לשטוף פורצ ' יני, ולנקז. קוצצים גס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים פטריות שיטאקה, פטריות קרמיני, ו 1/2 כפית מלח. לטגן 5 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים פורצ ' יני, יין ורוטב סויה. לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פטרוזיליה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות; מביאים לרתיחה. מבשלים עד נוזל מצטמצם 3/4 כוס (כ 10 דקות).
8
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
כדי להכין בשמל, מניחים חלב במדד זכוכית 4 כוסות. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד חם, ערבוב לאחר 2 דקות. ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה 8 דקות או עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מורחים 1/2 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם 1/2 כוס בשמל. למעלה עם תערובת 1 כוס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
מפזרים 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות שלוש פעמים (צלחת יהיה מלא מאוד). מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף לזניה; אופים 15 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.