קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

לזניה עם פטריות בשמל

לזניה עם פטריות בשמל
לזניה פטריות עם שמנת בשמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש שמן זית, פטריות קרמיני, פטרוזיליה וגבינת פרמזן. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בקר ובשאמל, לזניה תרד ופטריות שמנת, ו לזניה תרד ופטריות שמנת.

הוראות

1
כדי להכין מילוי, לשלב מים פורצ ' יני בקערה קטנה; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים פורצ 'יני דרך מסננת מעל קערה, לסחוט פורצ' יני כדי לחלץ נוזל. שמור 1 1/2 כוסות נוזל; להשליך נוזל שנותר. יש לשטוף פורצ ' יני, ולנקז. קוצצים גס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים פטריות שיטאקה, פטריות קרמיני, ו 1/2 כפית מלח. לטגן 5 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים פורצ ' יני, יין ורוטב סויה. לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פטרוזיליה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות; מביאים לרתיחה. מבשלים עד נוזל מצטמצם 3/4 כוס (כ 10 דקות).
8
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
כדי להכין בשמל, מניחים חלב במדד זכוכית 4 כוסות. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד חם, ערבוב לאחר 2 דקות. ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה 8 דקות או עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
הסר מהחום, ומערבבים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מורחים 1/2 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם 1/2 כוס בשמל. למעלה עם תערובת 1 כוס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מפזרים 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות שלוש פעמים (צלחת יהיה מלא מאוד). מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
15
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף לזניה; אופים 15 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים