קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה פורמאג'יו

לזניה פורמאג'יו
גשו לסופר וקנו תיבול, פתיתי פטרוזיליה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו לזניה פורמאג'יו{בגידה}, Bruschetta Di Formaggio, ו שרימפס ופסטה פורמאג'יו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים גבינת ריקוטה, 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה, ביצים, אבקת שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים רוטב מרינרה לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מים לתוך צנצנת ריקה; לכסות ולנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיפים לרוטב מרינרה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
6
מורחים על כוס 1 של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'. למעלה עם 3 של אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מורחים 1/2 של תערובת הגבינה על אטריות. חזור על רוטב, אטריות ושכבת גבינה פעם אחת. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב, הקפד לכסות אטריות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים 15 דקות יותר או עד אטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
13
מגישים עם רוטב מרינרה נוסף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים