קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

לזניה פטריות בשרניות

לזניה פטריות בשרניות
לזניה פטריות בשרניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בצל, מלח כשר, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: לזניה בשרנית פיקנטית, לזניה בשרית מחבת, ו לזניה בשרנית בולונז.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ צלחת אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
רוטב: בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 8 דקות (לא מאפשרים את התערובת לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את הגבינות ואגוז מוסקט. מערבבים עד הגבינות נמסו והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את פרושוטו, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מילוי: במחבת גדולה, מחממים את השמן והחמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
9
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים את הפטריות, רוזמרין ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות והנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
11
מוסיפים 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
12
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
לנקז ולהניח בצד.
15
כדי להרכיב את הלזניה: מצקת 1/2 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מצקתמצקת
16
להניח 3 אטריות פסטה על גבי. כף 1/2 של תערובת פטריות על גבי הפסטה. מצקת 1 כוס הרוטב על תערובת פטריות ולהניח 3 יותר אטריות על גבי. חזור על השכבות באמצעות תערובת הפטריות הנותרת, 1 כוס רוטב ושאר 3 אטריות. למעלה עם הרוטב שנותר ומפזרים 1 גבינת מוצרלה מעושנת כוס פרמזן 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
17
טפטוף העליון עם שמן זית ואופים עד העליון הוא זהוב ואת המילוי מבעבע על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
חותכים את הלזניה לפרוסות ומגישים.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, ועוד, לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, ועוד, לפי הצורך2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםחמאה, לשמן את תבנית האפייהחמאה, לשמן את תבנית האפייה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, בתוספת תוספת, לפי הצורךמלח כשר, בתוספת תוספת, לפי הצורך9אטריות לזניה בטעם תרד או רגילאטריות לזניה בטעם תרד או רגיל9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא חםחלב מלא חם680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעיםפטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)8שרימפס וורידיםשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס פרמזן מגוררת1/2 כוס פרמזן מגוררת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דק, קצוץ גספרושוטו פרוס דק, קצוץ גס113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס מגורר גבינת מוצרלה מעושנתכוס מגורר גבינת מוצרלה מעושנת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח