לזניה פטריות בשרניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בצל, מלח כשר, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: לזניה בשרנית פיקנטית, לזניה בשרית מחבת, ו לזניה בשרנית בולונז.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ צלחת אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
רוטב: בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 8 דקות (לא מאפשרים את התערובת לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את הגבינות ואגוז מוסקט. מערבבים עד הגבינות נמסו והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את פרושוטו, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פלפל
מלח
7
מילוי: במחבת גדולה, מחממים את השמן והחמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
9
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים את הפטריות, רוזמרין ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות והנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
רוזמרין
טימין
11
מוסיפים 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
12
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
14
לנקז ולהניח בצד.
15
כדי להרכיב את הלזניה: מצקת 1/2 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מצקת
16
להניח 3 אטריות פסטה על גבי. כף 1/2 של תערובת פטריות על גבי הפסטה. מצקת 1 כוס הרוטב על תערובת פטריות ולהניח 3 יותר אטריות על גבי. חזור על השכבות באמצעות תערובת הפטריות הנותרת, 1 כוס רוטב ושאר 3 אטריות. למעלה עם הרוטב שנותר ומפזרים 1 גבינת מוצרלה מעושנת כוס פרמזן 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
פרמזן
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
17
טפטוף העליון עם שמן זית ואופים עד העליון הוא זהוב ואת המילוי מבעבע על 35 עד 40 דקות.