לזניה פירות ים II
מאכלי ים Lasgananan השני הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם חלב, אטריות לזניה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז, ולשטוף במים קרים. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת, לבשל בצל בחמאה מעל חום בינוני עד רך.
הסר מן החום, ומערבבים גבינת שמנת, גבינת קוטג', ביצה, בזיליקום, מלח ופלפל.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המרק, חלב, יין, בשר סרטנים וחסילונים.
שכב 3 אטריות לזניה מבושלות בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים 1/3 של תערובת הבצל על האטריות. לאחר מכן מורחים 1/3 של תערובת המרק על שכבת הבצל. חזור על האטריות, בצל, שכבות מרק פעמיים יותר. למעלה עם גבינת צ ' דר וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד מחומם דרך תוסס.