קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה פירות ים II

לזניה פירות ים II
מאכלי ים Lasgananan השני הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם חלב, אטריות לזניה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז, ולשטוף במים קרים. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
במחבת, לבשל בצל בחמאה מעל חום בינוני עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מן החום, ומערבבים גבינת שמנת, גבינת קוטג', ביצה, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
גבינת שמנתגבינת שמנת
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המרק, חלב, יין, בשר סרטנים וחסילונים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
שרימפסשרימפס
חלבחלב
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שכב 3 אטריות לזניה מבושלות בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים 1/3 של תערובת הבצל על האטריות. לאחר מכן מורחים 1/3 של תערובת המרק על שכבת הבצל. חזור על האטריות, בצל, שכבות מרק פעמיים יותר. למעלה עם גבינת צ ' דר וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פסטהפסטה
מרקמרק
בצלבצל
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד מחומם דרך תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור