לזניה פריך חצילים ופטריות
גשו לסופר וקנו מרק שעועית, מוצרלה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פריך חצילים ופטריות, לזניה זוקיני - פטריות חצילים, ו לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים.
הוראות
בסיר טיגון עמוק או סיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן קנולה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F. מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם ב 3 מנות רדודות נפרדות.
מוסיפים את המים לצלחת ביצים. לדלות את פרוסות חצילים דרך הקמח, רועד את העודף. ואז לצפות את החצילים עם הביצים ולאחר מכן פירורי הלחם.
שים את פרוסות הלחם על מגש רבע גיליון ולהניח בצד. חזור על אותו הליך עם כובעי פורטובלו. עבודה בכמה קבוצות, מטגנים את פרוסות החצילים ופרוסות פטריות בטיגון עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות.
הסר אותם מן הטיגון למגש חצי גיליון מצופה מגבות נייר. עונת חצילים ופטריות עם כף מלח ופלפל, לאחר הסרת אותם מן הטיגון. תניח בצד.
בסיר בגודל בינוני, לטאטא יחד את המרק ואת החלב. להביא אותו לרתיחה על אש נמוכה. מערבבים את הפסטו והעגבניות עד משולב היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מצקת כמה אונקיות של רוטב פסטו בתחתית תבשיל קדרה. שים שכבה של חציל מטוגן על גבי הרוטב. כפית אפילו כמות של עגבניות על החצילים. מצקת כמה אונקיות של רוטב פסטו על העגבניות.
מפזרים קצת פרמזן ומוסיפים כמה פרוסות מוצרלה. למעלה הגבינה עם פטריות מטוגנות ועוד רוטב. חזור עם שאר החומרים גימור עם רוטב פסטו וגבינה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד הגבינה מתחילה חום ורוטב מבעבע.