לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את צ'וריסו ופולנטה לאסגנאן. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 491 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת צ'ילי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה.
הוראות
1
הפוך את פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים 1/2 כפית מלח; מכסים ומבשלים על אש בינונית, 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
4
הפוך את רוטב צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד כמעט שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את חזיר הקרקע חום 4 עד 5 דקות, לשבור אותו עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום טחון ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, על 15 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פלפל לימון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
(צינור גדול)
8
הפוך את הלזניה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
9
מחממים את שמן הזית ואת השום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את chard ו לטגן 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 אינץ 'סגלגל או 8 אינץ' מרובע אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
יוצקים חצי פולנטה בצלחת ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי מהרוטב צ ' וריסו וכל המזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Chard שוויצרי
13
מפזרים חצי מכל גבינה. למעלה באופן שווה עם שאר פולנטה, אז את רוטב צ ' וריסו הנותרים ולבסוף את שאר הגבינה. מכסים בנייר אלומיניום, מניחים את הצלחת על מגש גיליון ואופים 30 דקות. הפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פולנטה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
הסר את רדיד ו לצלות עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 3 יותר דקות.