לזניה קלה
המתכון לזניה קלה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 615 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצה, גבינת מוצרלה, נקניק קל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לזניה קלה בסיר אחד, Lasignanananan קל בלחמניה, ו לזניה קלה עם עניבת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, פסטו וביצה.
מורחים חצי רוטב פסטה 1 צנצנת באופן שווה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
שכבה עם 3 אטריות לזניה (אטריות לא צריך לגעת זה בזה או צדדים של צלחת), חצי תערובת ריקוטה, חצי נקניק, 1 כוס שלוש גבינה תערובת, ואת החצי שנותר 1 רוטב פסטה צנצנת. חזור על שכבות באמצעות 3 אטריות לזניה, הנותרים תערובת ריקוטה, נקניק שנותר, 1 כוס שלוש גבינה תערובת. למעלה עם שאריות 3 אטריות וצנצנת שנייה של רוטב פסטה, כיסוי אטריות לחלוטין.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כוסות תערובת שלוש גבינה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד גבינה מותכת וקצוות משחימים קלות תוסס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב ספגטי עגבניות וריחן קלאסיקו ואטריות מוכנות לתנור ברילה לזניה.