לזניה רזה
לזניה רזה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לזניה רזה, לזניה מחבת רזה, ו לזניה צמחונית רזה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה, פלפל אדום טחון 1 כפית של בזיליקום.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, להכות ביצה מעט. מערבבים בגבינת ריקוטה ונותר 1/2 בזיליקום כפית עד מעורבב.
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 כוסות של תערובת הרוטב, חצי תערובת ריקוטה ו 3/4 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב גבינת מוצרלה; מפזרים גבינת פרמזן. תרסיס 15 אינץ חתיכת נייר עם ספריי בישול. מכסים את הלזניה בנייר כסף.
אופים 45 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.