קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

לזניה שוויצרי Chard עם ריקוטה ופטריות

לזניה שוויצרי Chard עם ריקוטה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה Chard שוויצרי עם ריקוטן ופטריות. מנה אחת מכילה 1273 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי, פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה, ו פסטה ריקוטן ו Chard שוויצרי.

הוראות

1
להביא חלב עלה דפנה כדי להתבשל בסיר בינוני; להסיר מן החום. ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים קמח ומקציפים כדי להתמזג. לבשל 2 דקות, לטאטא כמעט כל הזמן (לא נותנים roux בראון). בהדרגה להקציף חלב עם עלה דפנה לתוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להוסיף 1/2 כפית מלח גס, אגוז מוסקט, וציפורן ולהביא להתבשל. מבשלים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר עלה דפנה. לעשות קדימה: רוטב בשמל יכול להתבצע 1 יום קדימה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר פלסטיק לחמם רוטב לפני השימוש, לטאטא להחליק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
בלנש chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, לחיצה על כל המים, ואז לקצוץ בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, חצי שום ופלפל אדום מרוסק. Sauté עד בצל הוא רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים בצ ' ארד ועונה לטעום עם מלח גס ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גסמלח גס
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבד nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות ושום שנותר. Sauté עד פטריות חומות ומכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
8
מערבבים באגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1
מבשלים אטריות בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים; מסדרים אטריות בשכבה אחת על גיליון ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם שמן מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מורחים 3 כפות רוטב בשמל דק על תחתית המנה. מסדרים 3 אטריות בצלחת כדי לכסות את התחתית (2 זה לצד זה לאורך, ואז 1 לרוחב).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מורחים חצי מתערובת סלק על פסטה, ואז חצי פטריות. Drophalf של ריקוטה מעל ב dollops ולהתפשט בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מפזרים חצי פונטינה, ולאחר מכן 4 כפות פרמזן; להפיץ 3/4 כוס בשמל מעל. חזור על שכבות עם 3 אטריות, שאריות chard, פטריות, ריקוטה, פונטינה, פרמזן, ו 3/4 כוס בשמל. מכסים עם 3 אטריות שנותרו בשמל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
לאפות לזניה מכוסה 30 דקות. לחשוף ואופים עד מחומם דרך העליון הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.