קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה של בשר בקר ונקניקיות

לזניה של בשר בקר ונקניקיות
בשר בקר ונקניק לסגנאן היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת צ'דר, גבינת קוטג', ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מהפך בשר בקר & נקניק לזניה, לזניה גבינה לבישול איטי עם נקניק ובשר בקר, ו לזניה נקניקיות.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מניחים בצד 1 כוס רוטב ספגטי; מערבבים את הרוטב שנותר לתערובת בשר. מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר קטן ממיסים גבינת שמנת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה גבינת קוטג', ביצים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מורחים את רוטב הבשר בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם שלוש אטריות, גבינת צ ' דר, 1-1/2 כפיות תיבול איטלקי ותערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
שכבה עם אטריות שנותרו ורוטב ספגטי שמור; מפזרים מוצרלה ותיבול איטלקי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.