לזניה של טאקו בקר
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לזניה של טאקו בקר עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סלסה שמנמנה, אטריות לזניה, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה טאקו, לזניה טאקו, ו לזניה טאקו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה תיבול טאקו. בקערה קטנה שלבו חלבונים וגבינת ריקוטה.
בכל אחד משני 13 אינץ'. 9 אינץ'. כלי אפייה, שכבה ארבע אטריות, 3/4 כוס תערובת ריקוטה, מחצית מתערובת הבקר ו 1-1/3 כוסות גבינת צ ' דר. מעל כל אחת ארבע אטריות, 3/4 כוס תערובת ריקוטה, 1-1/2 כוסות סלסה ו 1-1/3 כוסות גבינה. אני חוזר.
אופים, ללא כיסוי, 35-40 דקות או עד לחימום.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו