לזניה של עוף באפלו (המכונה גם באפלו
לזניה של עוף באפלו (המכונה גם באפלו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם פפריקה, רוטב עגבניות, עוף רוטיסרי מהמכולת, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. נסו לזניה עוף באפלו, לזניה עוף באפלו, ו לזניה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
לרוטב התאו: בקערת ערבוב גדולה שלבו את רוטב העגבניות, החמאה המומסת, הסוכר החום, הרוטב החם, הפפריקה, הקאיין והחומץ. מערבבים לשלב ולהוסיף מלח לפי הטעם. מניחים בצד תוך הכנת שאר המרכיבים.
להכנת מילוי הגבינה: בקערת ערבוב גדולה, שלבו את הריקוטה, פירורי הגבינה הכחולה, תיבול לשפשף ברביקיו, תיבול צ ' ילה ירוק וביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
ללזניה: בנו את שכבות הלזניה בתבנית אפייה גדולה בגודל 21 על 13 אינץ'. התחל בשכבה דקה של רוטב בתחתית התבנית. מכסים בשכבה של לזניה ללא רתיחה. כף מעט מתערובת גבינת הריקוטה על האטריות ופרש אותה לשכבה אחידה.
שכבה על העוף המגורר. חזור על שכבות, החל ברוטב ולסיים עם כיסוי של תערובת שלוש גבינה. אתה צריך לקבל שתי שכבות. השכבה האחרונה או העליונה צריכה להיות שכבת אטריות, ואז רוטב והגבינה הגרוסה.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
תנו לנוח 10 דקות. פורסים ומגישים מיד.