קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

לזניה של עוף באפלו (המכונה גם באפלו

לזניה של עוף באפלו (המכונה גם באפלו
לזניה של עוף באפלו (המכונה גם באפלו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם פפריקה, רוטב עגבניות, עוף רוטיסרי מהמכולת, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. נסו לזניה עוף באפלו, לזניה עוף באפלו, ו לזניה עוף באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
לרוטב התאו: בקערת ערבוב גדולה שלבו את רוטב העגבניות, החמאה המומסת, הסוכר החום, הרוטב החם, הפפריקה, הקאיין והחומץ. מערבבים לשלב ולהוסיף מלח לפי הטעם. מניחים בצד תוך הכנת שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
להכנת מילוי הגבינה: בקערת ערבוב גדולה, שלבו את הריקוטה, פירורי הגבינה הכחולה, תיבול לשפשף ברביקיו, תיבול צ ' ילה ירוק וביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
ללזניה: בנו את שכבות הלזניה בתבנית אפייה גדולה בגודל 21 על 13 אינץ'. התחל בשכבה דקה של רוטב בתחתית התבנית. מכסים בשכבה של לזניה ללא רתיחה. כף מעט מתערובת גבינת הריקוטה על האטריות ופרש אותה לשכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מוכנות לתנוראטריות לזניה מוכנות לתנור
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
שכבה על העוף המגורר. חזור על שכבות, החל ברוטב ולסיים עם כיסוי של תערובת שלוש גבינה. אתה צריך לקבל שתי שכבות. השכבה האחרונה או העליונה צריכה להיות שכבת אטריות, ואז רוטב והגבינה הגרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
תנו לנוח 10 דקות. פורסים ומגישים מיד.