לזניה תוצרת בית
לזניה תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 498 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, פלפל טחון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה תוצרת בית, ו לזניה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח בצד.
מניחים בשר חזיר ובשר במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה, שום, אורגנו, בצל, סוכר, בזיליקום ומלח. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, לשלב גבינת קוטג', ביצים, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מניחים 2 שכבות של אטריות בתחתית המנה; שכבה 1/2 של תערובת הגבינה, 1/2 של גבינת מוצרלה ו 1/2 של הרוטב; לחזור על שכבות.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות.
הסר רדיד ואופים עוד 5 עד 10 דקות; תן לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך; לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.