קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

לזניה תוצרת בית

לזניה תוצרת בית
לזניה תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 498 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, פלפל טחון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה תוצרת בית, ו לזניה תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מניחים בשר חזיר ובשר במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה, שום, אורגנו, בצל, סוכר, בזיליקום ומלח. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה, לשלב גבינת קוטג', ביצים, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מניחים 2 שכבות של אטריות בתחתית המנה; שכבה 1/2 של תערובת הגבינה, 1/2 של גבינת מוצרלה ו 1/2 של הרוטב; לחזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר רדיד ואופים עוד 5 עד 10 דקות; תן לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך; לשרת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסקשום, מרוסק0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה חבילהאטריות לזניה חבילה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר טחון רזהבשר טחון רזה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה0חתיכות טופי הית' ברסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.