לזניה תרד ופטריות
לזניה תרד ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם פלפל, גבינת ריקוטה חלקית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות ותרד, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות.
מוסיפים אגוז מוסקט ושום; מטוגנים 5 דקות. תניח בצד.
מערבבים ריקוטה, תרד, 1/4 כוס גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, פלפל, חלבונים ביצה; להפריש.
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 לזניה אטריות על רוטב; למעלה עם חצי תערובת גבינת ריקוטה, חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות רוטב, ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים 1/2 כוס רוטב על אטריות.
מכסים ואופים ב 375 במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן; אופים 10 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם עלי אורגנו, אם תרצה.