לזניה תרד ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם פלפל, גבינת ריקוטה חלקית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות ותרד, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
ניקוז; להפריש.
3
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים אגוז מוסקט ושום; מטוגנים 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 לזניה אטריות על רוטב; למעלה עם חצי תערובת גבינת ריקוטה, חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות רוטב, ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.