לזניה תרד פשוטה
לזניה תרד פשוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. מתכונים דומים: לחמניות לזניה תרד פשוטות, לזניה פשוטה, ו לזניה פשוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול מעל תרד בטחון בינוני, בצל, אורגנו, בזיליקום ושום בשמן זית.
יוצקים רוטב ספגטי ומים; מבשלים 20 דקות. בקערה גדולה מערבבים גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל וביצה.
מניחים כמות קטנה של רוטב בתחתית מחבת לזניה.
מניחים 4 אטריות לא מבושלות על גבי רוטב העליון עם שכבת רוטב.
להוסיף 4 יותר אטריות ושכבה עם רוטב 1/2 ותערובת גבינה 1/2, אטריות וחזור עד שהכל שכבתי, גימור עם רוטב.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות.
הסר רדיד ואופים עוד 15 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.