קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

לזניית בשר קלאסית ופשוטה

לזניית בשר קלאסית ופשוטה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את הבשר הקלאסי והפשוט Lasganananananananan. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו אורגנו, ביצים, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית עם רוטב בשר, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את האטריות לזניה כמה בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הסר את האטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את השום, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל שחור למחבת. מבשלים את הבשר, קוצצים אותו לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים שומן עודף.
6
בקערה, מערבבים את גבינת הקוטג', הביצים וגבינת הפרמזן עד לשלב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים 4 אטריות זה לצד זה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה; למעלה עם שכבה של רוטב עגבניות בזיליקום, שכבה של תערובת בשר טחון, ושכבה של תערובת גבינת קוטג'. חזור על שכבות פעמיים יותר, המסתיים בשכבת רוטב; מפזרים העליון עם גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר רדיד ואופים עד שהגבינה החלה להשחים, כ -10 דקות נוספות. אפשר לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות