לזניית בשר קלאסית ופשוטה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את הבשר הקלאסי והפשוט Lasganananananananan. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו אורגנו, ביצים, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית עם רוטב בשר, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את האטריות לזניה כמה בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את השום, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל שחור למחבת. מבשלים את הבשר, קוצצים אותו לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
בקערה, מערבבים את גבינת הקוטג', הביצים וגבינת הפרמזן עד לשלב יסודי.
מניחים 4 אטריות זה לצד זה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה; למעלה עם שכבה של רוטב עגבניות בזיליקום, שכבה של תערובת בשר טחון, ושכבה של תערובת גבינת קוטג'. חזור על שכבות פעמיים יותר, המסתיים בשכבת רוטב; מפזרים העליון עם גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
הסר רדיד ואופים עד שהגבינה החלה להשחים, כ -10 דקות נוספות. אפשר לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.