לחם אגס אני
אגס לחם i הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 540 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, שמן צמחי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחם אגס, לחם אגס, ו לחם אגס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, וקינמון. הפוך באר במרכז הקערה.
בקערה נפרדת לשלב את השמן, ביצים, סוכר, אגסים מגורדים, פקאן, וניל. להתמזג היטב.
הוסף היטב של מרכיבים יבשים. מערבבים עד רק לחלח. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8x5x3 מחבתות כיכר אינץ.
אופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך שעה ו -15 דקות. מגניב על מתלה תיל לפני הסרת מן מחבתות כיכר.